När man letar efter rätt flyttföretag Stockholm kan uppbåda, kan det kännas som ett gediget förarbete. Inte nog med att man ska känna sig trygg att lämna över flytten i någon annans händer, det ska kännas prisvärt också. Det viktigaste för oss som flyttföretag är givetvis att kunden är nöjd när allt är färdigt. Därför är vi måna om alla små detaljer som kompletterar helhetsbilden och sätter pricken över i. Har du som kund speciella önskemål, tankar eller idéer är vi idel öra och sätter som mål att möta dina förväntningar och lite mer därtill.

Med erfarenhet av alla sorters flyttar sedan 1986, kan vi erbjuda en lång rad tjänster förutom att bära lådor och köra lastbil. Om du så önskar kan vi planera och projektleda hela flytten och packa ner i lämpligt emballage. Är det glapp mellan överlämningsdatumen, eller om ni planerar en renovering eller ombyggnad, har vi möjlighet att förvara ert bohag eller kontorsmöblemang i vårt magasin. Vi använder alltid godkänd säkerhetsutrustning vid tunga lyft och vår personal är erfaren och kunnig i hur man bär rätt. Flyttar ni ett kontor så provkör vi gärna all teknisk utrustning när den är på plats i de nya lokalerna – allt för att ni ska känna er trygga när arbetet påbörjas igen.

Vi har även fina recensioner som går att läsa, där vi gång på gång bevisar vår seriositet och vårt engagemant. Vi är ett flyttföretag Stockholm kan känna sig stolt över. Om ni knappt kan känna av att en flytt ägt rum kommer ni att känna er nöjda och därmed vi också. Fyll gärna i en offertförfrågan och hör av er till oss om ni skulle ha några frågor. Ni binder er inte vid någonting. Vi är övertygade att ni kommer bli nöjda med er flytt om ni väljer oss.

Stockholm Huvudkontor

Domnarvsgatan 9B
163 53 Spånga
Tel 08-739 20 00
Fax 08-795 53 00
info@oct.se

Göteborg

Backa Bergögatan 13
422 46 Hisingsbacka
Tel 08-739 20 00
info@oct.se

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates