O & CT värderar ansvar och transparens. Med ansvar vill vi att du som kund känner dig trygg att överlåta företagsflytten till oss – speciellt eftersom en flytt ofta kan kännas som ett otympligt projekt. På O & CT ser vi det som vårt ansvar att se till att hela processen är smidig och problemfri. Vid företagsflytt likväl som vid flytt privat är det förstås också viktigt att regler, lagar och villkor följs, därför kan du lätt hitta dessa här på vår sida. Även miljö ligger oss varmt om hjärtat, därför är vi noga med att vara uppdaterade på det senaste inom miljöfrågor.
Vi har arbetat med företagsflytt i många år, därför har vi kunskapen och erfarenheten som behövs oavsett flyttens omständigheter. Vi förstår inte bara vikten av att vara varsam med ömtålig utrustning utan har bland annat specialemballage till datorer och specialutrustning om det skulle behövas vid tunga lyft. Dessutom erbjuder vi provkörning och kvalitetstestning av datorer och annan teknisk utrustning i samband med flytt. Det är ofta det lilla extra som räknas och där är vi stolta över att kunna vara föregångare.
Vi har också förståelse för att en företagsflytt sällan är smidig och försöker därmed göra processen så rak och jämn som möjligt för våra kunder. Ibland kan kunden uppleva glapp i samband med flytt – det kan till exempel vara att kunden inte har tillgång till de nya lokalerna samtidigt som man behöver utrymma de gamla. Vi förstår vikten av att göra övergången så följsam som möjligt och har därför högkvalitativ magisinering som finns tillgänglig att hyra, bland annat i samband med företagsflytt i Stockholm.
Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet och du kan lita på att vår personal är kunnig och professionell.

Stockholm Huvudkontor

Domnarvsgatan 9B
163 53 Spånga
Tel 08-739 20 00
Fax 08-795 53 00
info@oct.se

Göteborg

Backa Bergögatan 13
422 46 Hisingsbacka
Tel 08-739 20 00
info@oct.se

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates