Vi har erfarenhet av att flytta allt från ett par arbetsplatser upp till flera tusen. Erfarenheten tillsammans med vår noggranna planering innebär att logistiken klaffar, gör flytten mest effektiv och minst störande för ert företag och er personal. Vi vet att om flytten är halvfärdig när personalen kommer till kontoret på morgonen, kan detta kosta mer än själva flytten.

Allt känsligare elektronisk utrustning på kontor gör kontorsflytt mer och mer komplicerad. Vi är vana att hantera apparatur som kräver extra omsorg. Exempelvis har vi specialemballage för datorer. Vill ni ha hjälp med mer än att flytta datorerna, kan vi även koppla ur och i dem samt provköra och kvalitetstesta utrustningen efter flytten.

Förutom planeringsarbetet och själva flytten utför vi möbelmontering. Vi kan också magasinera möbler och kontorsutrustning vid till exempel ombyggnad och renovering.

Tunghantering

En annan styrka är vår tunghantering. Vi har stor erfarenhet av flytt som kräver tyngre lyft. Egen specialutrustning gör att vi utför dessa med hög kvalitet och säkerhet för gods och personal.

Ladda gärna ner branchens flyttvillkor Kontor 2003!

Vad kostar flytten?

Fyll i en förutsättningslös offertförfrågan!

 

 

Har du frågor om kontorsflytt? Ring 08-739 20 00 eller maila till info@oct.se

Stockholm Huvudkontor

Domnarvsgatan 9B
163 53 Spånga
Tel 08-739 20 00
Fax 08-795 53 00
info@oct.se

Göteborg

Backa Bergögatan 13
422 46 Hisingsbacka
Tel 08-739 20 00
info@oct.se

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates