Trygg och prisvärd bohagsflytt genom alla steg.

Vårt team av medarbetare är kvalificerade och har stor erfarenhet av flytt. De kan stå till tjänst med allt från planering, beställning av lådor, och självfallet också med uppackning i ditt nya hem. Allt görs med största finess och varsamhet – Vår policy är att behandla allt vi flyttar som om det vore våra egna saker. OCT är kvalitetscertifierat och kundnöjdhet är allt för oss.

Vi ger mycket för pengarna, vi är prisvärda. OCT är valet när du vill att flytten är omsorgsfull och utan dolda kostnader. På vilket sätt är vi prisvärda? Vi är sällan billigast per timme men vad som avgör prisvärdheten för våra kunder är den samlade kostnaden för flytten som helhet. Att förlita sig på tur håller inte måttet, riktigt god kvalitet kräver kunnig och motiverad personal. Kvalitet kräver kunskap, systematik, struktur och omsorg för detaljer. OCT är tydliga med vad som ingår i avtalat pris och vad det kostar när det behövs extra insatser, det finns inga dolda kostnader.

Personligt engagerade i din flytt.

Flytta är en personlig fråga och därför tar vi oss tiden att diskutera fram hur just ni vill skräddarsy er flytt. Att ni känner förtroende för oss är av högsta vikt då ni låter oss frakta sådant som är värdefullt eller har stort affektionsvärde.

Vi är stolta över att allt oftare få flytta människors bohag. Det är med stor omtanke och respekt som vi utför en flytt, vi har erfarna packmästare och fantastisk flyttpersonal. Många har varit OCTáre i decennium.

OCT AB kan hjälpa dig i alla moment och du väljer vilka moment du vill skall ingå. Att flytta ett hem är i högsta grad en personlig fråga där det måste bli bra och hos oss blir du och din flytt personligt hanterad av vår skickliga personal vars enda uppgift är att utföra ett gott uppdrag för dig.

I korthet.

  •  OCT erbjuder säkra och prisvärda bohagsflyttar.
  • Vårt team är kvalificerade och har lång erfarenhet av flyttar, från planering till uppackning av ditt nya hem.
  •  OCT är kvalitetscertifierade utan dolda kostnader och är dedikerade till kundnöjdhet genom att erbjuda stort värde för pengarna.
  • En flytt är en personlig angelägenhet som vi tar på största allvar; våra erfarna medarbetare hanterar varje flytt med respekt för tillhörigheter som kan ha ett sentimentalt värde knutet till sig.
  • Vi erbjuder skräddarsydda tjänster enligt individuella behov och garanterar kvalitetsservice i alla faser av flytten utan att förlita oss enbart på tur.

Intresserad av bohagsflytt?

Fyll i en offertförfrågan redan nu så återkommer vi med en prisuppgift inom kort.

Offertförfrågan

Vi har ansvarsförsäkring hos försäkringsbolaget Alandia

Försäkringsintyg

Försäkringsvillkor bohagssflytt

Bohag 2010