Enkel, smidig och trygg bohagsflytt genom alla steg

Visst är det mycket att hålla reda på när man skall flytta? Istället för att ödsla, vad som kan känns som, oerhört mycket tid på att leta flyttbil eller flak och organisera så att släkt och vänner kan hjälpa till, gör det smarta och smidiga och låt oss på OCT AB göra jobbet åt er.

Här på vår hemsida kan ni läsa om vårt utbud av tjänster. Men vi är dock inte begränsade till det utan är flexibla och möjligheten är därför stor att vi kan hjälpa er med det där lilla extra om ni bara ställer frågan. Vi är här för att göra din flytt så smärtfri som möjligt med ett snabbt och effektivt genomförande.

Vårt team av medarbetare är kvalificerade och har stor erfarenhet av flytt. De kan stå till tjänst med allt från planering, beställning av lådor, och självfallet också med uppackning i ditt nya hem. Allt görs med största finess och varsamhet – Vår policy är att behandla allt vi flyttar som om det vore våra egna saker.

Personligt engagerade i din bohagsflytt

Flytta är en personlig fråga och därför tar vi oss tiden att diskutera fram hur just ni vill skräddarsy er flytt. Att ni känner förtroende för oss är av högsta vikt då ni låter oss frakta sådant som är värdefullt eller har stort affektionsvärde.

Vi är stolta över att allt oftare få flytta människors bohag för det är alltid känsligt att släppa in främmande människor i sitt hem. För att inte tala om att låta dessa hantera ens ägodelar. Det är med stor omtanke och respekt som vi utför en flytt, där vi alltid använder erfarna packmästare, de bästa flyttarbetarna, skickliga chaufförer och det senaste ifråga om material och fordon.

OCT AB kan hjälpa dig i alla moment men du bestämmer givetvis själv vad vi ska hjälpa dig med. Att flytta ett hem är i högsta grad en personlig fråga.

Intresserad av tjänsten?

Fyll i en offertförfrågan redan nu så återkommer vi med en prisuppgift inom kort.

Offertförfrågan