OCT är ett lyhört, flexibelt och serviceinriktat företag

OCT AB bildades 1986 och är ett modernt transport-, tjänste- och serviceföretag med över hundra anställda. Vi har genom åren fått ett rykte om oss att vara kompetenta och konkurrenskraftiga.

En av våra starka sidor är att vi är lyhörda när det gäller våra kunders behov och krav.
Vår servicepolicy är att alltid ge lite mer. Det gör oss flexibla och mångsidiga. Vår filosofi är att arbeta med långsiktiga relationer med alla typer av företag, från egenföretagare till storkoncerner.

Vårt huvudkontor finns i Lunda industriområde i nordvästra Stockholm, där vi har stora och moderna lokaler med magasin och höglager. 2015 öppnade vi även lokalkontor i Göteborg för att komma ännu närmare våra kunder.

0 st
Anställda
0 st
Fordon
0 m2
Lageryta
0 st
Pallplatser

Företagskultur

Vi på OCT är väl medvetna om att vår verksamhet påverkar såväl miljö som sociala aspekter. Det är framför allt vår fordonspark som har en stor påverkan på vår miljö genom utsläpp av avgaser. Därför är samtliga våra servicebilar eldrivna, våra tjänstebilar drivs med naturgas och våra få dieseldrivna bilar är minst Euroklass 5.

Företaget är också ISO 9001 & ISO 14001 certifierade sedan många år tillbaka och har ett strikt regelverk avseende vilka typer av produkter som får användas i vår verksamhet.

Internt på företaget har vi både en uttalad och väl förankrad drogpolicy och etikpolicy för att på så sätt förebygga en negativ social samt samhällsmässig påverkan. Vi vet också att den typen av verksamhet vi bedriver är slitsam för kroppen och tillhandahåller därför möjlighet till kiropraktor, friskvård samt hälsovård för våra anställda. OCT AB är anslutet till Transportarbetareförbundet.

Om Oss Elbilar

Recensioner

Vi kom enkelt överens med OCT hur hanteringen kring arkiveringen skulle ske, efter att vi processat dokumenten och lagrat dem digitalt. Dom var väldigt tillmötesgående för hur vi ville ha det. De satte sig noga in i vår arbetsmetodik, och anpassade så långt som möjligt sina hanteringsrutiner till våra för att kunna lösa våra kunders arkiveringsbehov på bästa sätt.

Efter lagstadgad arkivering sköter OCT också om destruktionen av materialet. Till smidigheten och flexibiliteten lägger jag även priset som viktigt vid valet av OCT.

Ola Fröberg - Affärsområdeschef Redovisning, BDO

Dom är flexibla, håller tiderna samt att deras personal är socialt kompetent och uppför sig väl hos våra kunder. Fakturorna är också väldigt tydligt specificerade.

Mest betydelsefullt är deras höga kvalitet. Som att de placerar rätt sak på rätt plats efter flytten, ställer i ordning snyggt i rummen, inte ställer kartonger på träskrivborden, täcker hissar så att de inte förstörs.

Många små, men viktiga detaljer som bara riktigt kompetenta flyttare tänker på.

Anders Bennbom - Projektledare, Coor Service Management AB

Vi har samarbetat med OCT i flera år och nu även gällande arkivering och destruktion av såväl samtliga Visma-bolags som våra kunders bokföringsmaterial. Att arkivera hos OCT är snabbt, effektivt och enkelt. Åtkomst till dokument sker med hög tillgänglighet, eftersom de har fullständig koll på varenda pärm vi levererar.

Vi uppskattar verkligen OCT’s personliga bemötande. De känner oss som företag och har engagerat satt sig in i hur vi jobbar och vad vi har för behov.

Gisela Hedström - Chefsreceptionist , Visma Services Sverige AB

Jag har anlitat många flyttföretag och OCT är tveklöst bäst. Det är ett välskött fullservicebolag med personlig service och en kontinuitet som ger mig förmånen att kunna prata med samma människor år efter år.

Dom är proffsiga, kommer alltid i tid och är duktiga på att packa prylarna. Inget har gått sönder, även om det varit känsliga och ömtåliga föremål som datorer och musikinstrument.

Jag har i flera år också magasinerat mycket hos dom. Helnöjd även med det.

Ola Håkansson - Musikproducent, TEN Music Group

Vårt ramavtal med OCT omfattar flytt av Postens kontor till andra lokaler och ommöbleringar på befintliga kontor. Det kan röra sig om allt från några arbetsplatser upp till ett par hundra.

Och jag blir aldrig besviken!

Det ser alltid snyggt och prydligt ut efter en flytt, med allt placerat på ett korrekt sätt.

Plus att de är mycket kompetenta, och till exempel kan montera och demontera möbler.

Ronny Gren - Facilities Management-specialist, Postnord AB

Korta fakta

Organisationsnummer: 556269-7788
Grundades: 1986
Säte: Stockholm
Ägare: Eqivate AB

Ekonomi

Revisor: Auktoriserad revisor Peter Johansson Allegretto Revision AB
Bank: Svenska Handelsbanken
Rating Creditsafe: 87, Mycket God Kreditvärdighet
Rating Bisnode: AAA

Tillstånd och intyg

Trafiktillstånd: Dnr 33042-612-87
Försäkringsbolag: Trygg Hansa
Försäkringsnr: 25-0063552-02 och 01 3775970
Certifiering: ISO 9001 & ISO 14001

Personal och medlemskap

Fackförbund: Transportarbetarförbundet
Antidrogpolicy: Ja
Etikpolicy: Ja
Medlem i Sveriges Åkeriföretag

Intresserad av tjänsten?

Fyll i en offertförfrågan redan nu så återkommer vi med en prisuppgift inom kort.

Offertförfrågan