Magasinering för stort som smått

Är du eller ditt företag i behov av förvaring i Stockholm eller Göteborg kan vi på OCT erbjuda er det mesta inom magasinering. Hos oss går det bra att lagra allt ifrån sitt bohag till kontorsmaterial, och inför arkiveringen sköter vi all hantering gällande dina dokument. Givetvis kan du lagra både en kortare eller längre tid.

Ni kanske har platsbrist vid flytt till nya lokaler eller behöver hjälp med annat som rör magasinering. Oavsett anledning så finns vi här för att underlätta för dig och/eller ditt företag.

Vi har också möjlighet att magasinera skrymmande/tungt gods och större partier på friytor. För pallgods har vi pallställs-lagring. Hos oss får ni all hjälp gällande bland annat transport och in- och uttag utav ert material, oavsett volym.

Du är alltid välkommen ut till oss om du själv vill gå igenom ditt magasin.

Trygg och säker magasinering

Trygg och säker magasinering i uppvärmda lokaler med brand- och inbrottslarm samt bevakning, det är vad vi erbjuder.

Magasinet är helt fuktfritt och anpassat efter de krav som våra kunder, försäkringsbolag och brandmyndigheter ställer på säkra och moderna magasin. Givetvis har vi också mycket bestämda rutiner för vem som har tillgång till det som är magasinerat.

Vi magasinerar i särskilda, dammtäta och insynsskyddade lagerboxar som hålls förslutna tills du vill ha tillgång till godset.

Intresserad av tjänsten?

Fyll i en offertförfrågan redan nu så återkommer vi med en prisuppgift inom kort.

Offertförfrågan