Trygg arkivering som möter nutidens krav

Vi på OCT Arkiv har arbetat med arkivering och dokumenthantering i närmare 20 års tid och jobbar idag med några utav världens största företag och koncerner. Hos oss är inget företag för litet eller för stort för att kunna använda vår externa arkiveringstjänst då vi alltid anpassar oss utefter kundernas behov och krav.

Vi levererar hög säkerhet och service ifrån vårt arkivlager i Lunda industriområde, vilket gör oss till det största och mest centrala arkivbolaget i Stockholm.

Arkivlokalerna är fukt, brand och inbrottssäkra samt uppfyller lagens krav gällande säker och korrekt förvaring utav bland annat bokföringsmaterial och dokumentation som kräver viss förvaring eller sekretess. Lokalerna är rustade med kameraövervakning med AA larm som har direktkontakt med larmcentralen.

Alla våra kunders arkivmaterial förvaras på samma plats, vilket också betyder att vår unika service och söktid alltid gäller, och kunderna är insatta i vart materialet arkiveras. Vi hjälper våra kunder med hela arkivprocessen och alla typer utav arkivuppdrag, allt ifrån strukturering och sortering av interna arkiv till säkerhetsdestruktion, återsökningar och mycket mer. Våra arkivtjänster utförs alltid utav vår egen utbildade arkivpersonal som innehar tystnadsplikt.

Internettjänst

När man väljer att arkivera sitt material externt hos oss på OCT Arkiv får man som kund tillgång till vår moderna och unikt framtagna internettjänst. När all din dokumentation är inregistrerad i vårt arkivsystem kan du enkelt logga in med ett personligt användarnamn och lösenord för att få tillgång till bland annat din förteckning.

Vår internettjänst innehar högsta säkerhetsnivån gällande digitala tjänster, vi innehar SSL Certifikat (AES 256) från Symantec med teknik från VeriSign.

Konkurshantering

Ibland händer det att företag går i konkurs eller av andra skäl måste lägga ner sin verksamhet och behöver möjlighet till ett förskottsbetalat arkivupplägg, vi finns givetvis här för att hjälpa er hela vägen även då.

Vår arkivavdelning har lång erfarenhet av konkurshantering och hjälper alla typer utav företag med att ta fram individuellt anpassade lösningar både vad det gäller hantering, destruktion och prisupplägg. Ni kan tryggt överlåta arkiveringen till oss, vi följer den allmänna arkivlagen, bokföringslagen och de krav som ställs på oss som arkivleverantör.

Vårt servicelöfte

På OCT Arkiv jobbar vi hårt med att kunna ge alla våra kunder snabb och hög service och det är alltid enkelt att få kontakt med oss som arkivleverantör.
Vår största prioritering är att kunna leverera det kunderna efterfrågar snabbt och säkert, samt ge dem den bästa servicen oavsett vad det är för uppdrag kunderna kräver. Eftersom vårt höglager och huvudkontor finns på samma plats i Stockholm blir transporttjänsterna alltid prisvärda då vi inte behöver leverera ut material från flera platser i landet.

Det är även till stor fördel att vi arbetar med våra egna fordon och kunnig utbildad personal och alltid kan garantera snabba leveranser och hämtningar.

Vi värdesätter att ha en god relation med våra kunder, då vi vet att det är viktigt att ständigt ha bra kontakt med företagen vi arbetar tillsammans med. På så sätt kan vi alltid leverera det bästa utav vår tjänst till kunderna.

Intresserad av tjänsten?

Fyll i en offertförfrågan redan nu så återkommer vi med en prisuppgift inom kort.

Offertförfrågan