Facility Services – Mer än bara flytt

Facility Services är vårt erbjudande till företag som vill förenkla vardagen på kontoret. Det är en tjänst där vi, med personal på plats varje dag, tar hand om kontorets alla vardagliga göromål. En hustomte, vaktmästare eller allt-i-allo som ser till att allt det lilla och mycket av det stora på kontoret bara fungerar.

Det kan handla om att byta trasiga lampor, fylla på papper i skrivare, hantera sopor, laga knarrande dörrar eller felanmäla trasig kontorsutrustning. Att hålla ordning och reda bland alla sladdar och teknik i konferensrummen eller hoppa in och hjälpa till i samband med evenemang.

En proaktiv och trygg resurs som agerar i det tysta och ansvarar för den praktiska dagliga driften på kontoret.

Facility Services är en tjänst vi erbjudit medelstora och stora företag i över 10 år så vi förstår behovet av och utmaningen att driva ett kontor på ett effektivt sätt. Tack vare att vår personal finns på plats varje dag och därmed alltid är tillgänglig, är tjänsten väldigt flexibel och resultatet tydlig. Med en ”kontorsfacilitator” från OCT ska verksamheten på ditt kontor fungera felfritt. Även om du inte alltid märker hur det händer.

Intresserad av tjänsten?

Fyll i en offertförfrågan redan nu så återkommer vi med en prisuppgift inom kort.

Offertförfrågan